Bewonerscommissie
 

Van Speijk Nieuws


Terug naar overzicht

24-08-2023

Twee branden binnen 2 maanden

In de nacht van maandag op dinsdag is er een binnenbrand ontstaan in één van de appartementen. De brandweer schaalde de brand op naar middelbrand. De bewoner liep brandwonden op aan het been en de voet. De woning moet volledig worden opgeknapt en is voorlopig niet bewoonbaar.

Inmiddels is de bewonerscommissie in overleg met Dudok omdat er meerder spookverhalen- cq fabels te ronde doen die geuit zijn door een medewerkster van Dudok Wonen. Tegen verschillende bewoners is verteld dat als er brand uit breekt men maar op balkon moet gaan wachten tot dat de brandweer je komt redden. Het is één van vele opmerkingen die geuit zijn en een groot deel van de bewoners bang hebben gemaakt. Zo zijn er nog andere voorbeelden welke volledig verwezen kunnen worden naar de fabeltjeskrant.

Binnenkort zal er een bijeenkomst worden georganiseerd met de bewonerscommissie en de bewoners om standpunten te verzamelen welke in een overleg met Dudok Wonen zullen worden besproken om tot een veilige oplossing te komen.Terug naar overzicht